Αναζήτηση


με τίτλο

 Προφίλ Εταιρείας
 Η παραγωγή μας
 Εταιρικά νέα
 Πιστοποιητικά
 Επικοινωνία
 Προϊόντα
 Πελάτες
 Εγκαταστάσεις
 Ισολογισμοί
Προφίλ Εταιρείας

" ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε. ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Β.Ε.Ε. "
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ , ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ , ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ Ή ΜΗ ΧΡΗΣΗ
  

Η Εταιρεία μας ασχολείται τα τελευταία 40 χρόνια με Κρατικές Προμήθειες και με πωλήσεις προς το εμπόριο . Ως επιχείρηση δε ασχολείται με την παραγωγή υφασμάτων από το 1938 .
Είναι μία Κάθετη Μονάδα και διαθέτει Παραγωγή Νημάτων Τύπου CORE SPUN , Τεχνικών και Βαμβακερών Υφασμάτων Παντός Τύπου και Κοπή - Ραφή.
Η Επιχείρησή μας συνεργάζεται με την Εταιρεία " ΑΣΤΗΡ Ε.Π.Ε.", ΒΑΦΕΙΑ - ΦΙΝΙΡΙΣΤΗΡΙΑ , στην οποία πραγματοποιούνται οι επεξεργασίες των υφασμάτων ( Βαφές - Αδιαβροχοποιήσεις - Φινιρίσματα κλπ ) και συστεγάζεται στις κτιριακές μας εγκαταστάσεις .
Η Εταιρείας μας παράγει υφάσματα από νήματα τύπου CORE SPUN , τα οποία είναι υψηλής τεχνολογίας και αποτελούνται από ένα κεντρικό πυρήνα από συνθετικό υλικό υψηλής αντοχής ( High Tenacity Polyester or Polyamide), ο οποίος εξωτερικά καλύπτεται από βαμβακερές ίνες. Με την χρήση αυτών των νημάτων παράγεται ένα ύφασμα το οποίο συνδυάζει τις μηχανικές ιδιότητες ενός συνθετικού υφάσματος, για παράδειγμα υψηλές αντοχές κλπ , με τις φυσικές ιδιότητες ενός βαμβακερού υφάσματος, δηλαδή αναπνευσιμότητα , αντίσταση στην ηλιακή θερμότητα , πιο φιλικό προς το περιβάλλον κλπ .

Η γραμμή παραγωγής του νήματος core-spun αποτυπώνεται στο παρακάτω διάγραμμα ροής :

A' Ύλες
- Νήμα Πολυεστέρα
- Φυτίλι βαμβακιού

Κλωστική
μηχανή με τη
μέθοδο της περιέλιξης

Αδελφωτική

Στριπτήριο


Η εταιρεία εκτός από τον νέο μηχανολογικό εξοπλισμό, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων της , δαπάνησε ουσιαστικό ποσόν , προκειμένου να εξοπλίσει το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων της ( βλέπε Φώτο ) . Το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου που διαθέτει είναι κατάλληλα εξοπλισμένο και στελεχωμένο, με τα όργανά του να
διακριβώνονται σε ετήσια βάση .
Οι πρώτες ύλες ελέγχονται κατά την παραλαβή τους , ενώ τα ενδιάμεσα προϊόντα ελέγχονται σε κάθε στάδιο μεταποίησης και τα τελικά προϊόντα ελέγχονται πριν την παράδοση στον Δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα και έτσι επιτυγχάνουμε άριστη ποιότητα προϊόντων .
Η Εταιρεία μας κατασκευάζει Σκηνές διαφόρων τύπων και μεγεθών , Ατομικά Αντίσκηνα , Καλύμματα Στοιβάδων , Καλύμματα Οχημάτων , Σάκους Ιματισμού Οπλιτών , Σακίδια Ταξιδίου , Είδη Εξάρτυσης και λοιπά Είδη Ενδύσεως , για Στρατιωτική ή μη Χρήση .
Διαθέτει το πλέον έμπειρο προσωπικό και υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, για την κατασκευή όλων των παραπάνω εξειδικευμένων προϊόντων .

Διακρίνεται για την ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζει, την συνέπεια στα προδιαγραφόμενα, στους χρόνους παράδοσης και γενικά σε όλα τα συμφωνηθέντα και φυσικά
για την φερεγγυότητά της.
Είμαστε εκ των κυριοτέρων πελατών των τραπεζών ALPHA BANK Α.Ε.,
MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε., EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε. και ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. των υποκαταστημάτων τους στο Περιστέρι - Αθήνα .
Προς επιβεβαίωση όλων των ανωτέρω και λοιπών πληροφοριών για το όνομα της εταιρείας μας, μπορείτε να απευθυνθείτε και στο Υπουργείο Περιφεριακής Ανάπτυξης , Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ,
Γενική Γραμματεία Εμπορείου, Γενική Δ/νση Κρατικών Προμηθειών, Δ/νση Προμηθειών Τροφίμων Χημικών και Κλωστ/κων Ειδών , Τμήμα Γ'.
Επίσης εκτός των προϊόντων που προορίζονται για τις ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, η επιχείρησή μας έχει πραγματοποιήσει εξαγωγές στην Κύπρο για τον Κυπριακό Στρατό ,
ενώ παράγει και υφάσματα για τέντες και είδη εξοχής.
Η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε. ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΒΕΕ είναι πιστοποιημένη κατά ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 , με αριθμό πιστοποιητικού 02.04.02/747 και διαθέτει δύο μονάδες παραγωγής ,
α) επί της οδού Λούβαρη 6 Περιστέρι - Αθήνα και
β) Οικονομίδου 17 & Μεθυαρίου Περιστέρι - Αθήνα.